Leergeld wil dat alle kinderen mee kunnen doen!

Je wilt als ouder dat je kind mee kan doen. Met een excursie, met sport, met school. Leergeld helpt met sportschoenen, een ouderbijdrage of contributie als daar even geen geld voor is. Want kinderen die sporten zijn gezonder en maken nieuwe vriendjes. Muziekles helpt kinderen om hun creativiteit te ontwikkelen. En samen naar school fietsen, maakt dat je erbij hoort. Leergeld zegt: nu meedoen is straks meetellen.

Hoe werkt Leergeld?

Leergeld komt bij u thuis. U hoeft dus niet naar een loket. Thuis bekijkt een medewerker van Leergeld uw situatie. Wat zijn de dingen waar uw kind nu niet aan mee kan doen? Wat kunnen ander instanties, zoals de gemeente, voor u betekenen? En wat kan Leergeld voor u doen?

Leergeld werkt samen met verenigingen, scholen en bedrijven. Zo kan Leergeld er voor zorgen dat u bijvoorbeeld maar de helft van de normale contributie betaalt. Of dat u heel goedkoop een fiets kunt aanschaffen voor uw kind. Voor een schoolreisje kunnen we bekijken of er speciale afspraken met de school gemaakt kunnen worden. Kan dat allemaal niet of is het nog steeds te duur voor u, dan kan Leergeld wellicht bijspringen.

Leergeld wil uw kind graag helpen. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken met een medewerker die bij u thuis langskomt.